Wat wil je bewaren?

Kies de herinneringen uit die jij graag voor altijd wilt bewaren. Foto’s, dia’s, video’s, tekeningen, … Jalena kan alles voor je digitaliseren, zodat je er nog een leven lang plezier aan kunt beleven.

Vraag je prijs

Klik in het navigatiemenu hierboven op ‘Wat kost het’ of “Bereken” en bereken je prijs. We sturen je een e-mail met de exacte prijs voor het digitaliseren van jouw herinneringen. Je hebt op dat moment nog altijd de keuze om je bestelling al dan niet definitief te maken.

Bevestig je bestelling

klik op de “bestel” knop en wij nemen contact met je op. Bellen of mailen kan ook. Snel en makkelijk!

Breng/stuur ons de originelen die je wilt laten scannen

Je kunt je originelen persoonlijk brengen of ze met post of koerier opsturen (we helpen je bij het invullen van de nodige documenten). We kunnen ze zelfs na afspraak bij jou thuis komen ophalen (contacteer ons voor een offerte).

Digitalisering bij Jalena

Bij Jalena worden al je foto’s, dia’s, video’s, enz. ingescand op professionele apparatuur. Zo krijg je het best mogelijke resultaat en blijven je originelen ongeschonden. Wist je dat we de methodes en apparatuur die we gebruiken om jouw foto’s te digitaliseren ook inzetten om kostbare historische stukken uit musea en bibliotheken te scannen? Je kunt je herinneringen dus met een gerust hart aan ons toevertrouwen!

Je krijgt al je originelen onbeschadigd en in hun oorspronkelijke staat weer terug

We bezorgen de originelen terug per post, of per koerier of zelfs persoonlijk door onze eigen dienst. We kunnen je ook advies geven in verband met het archiveren van je originelen.